Interview met Harald Kautz op 25 september 2016

Dit is een interview met Harald Kautz, opgenomen zondag 25 september na een heel weekend lezingen van hem en anderen in Centrum Zonnewijzer. On-the-fly opgenomen met een gsm met te weinig vrije opslagruimte. Dus het is onbewerkt en het eindigt abrupt. Excuses daarvoor, maar wat Harald in die paar minuten zegt, is zeer de moeite waard.

Interview met Harald Kautz door Kees van de Water, zondag 25 september, Centrum Zonnewijzer, Aalsmeer.

Harald Kautz heeft heel veel onderzoek gedaan naar chemtrails, maar ook naar grote thema’s die daarmee samenhangen: transhumanisme, social engineering, black goo, onze echte geschiedenis die je niet in de geschiedenisboekjes leest, quantum fysica, voeding en gezondheid. Dit alles op een zeer diep niveau. We hebben hem dit hele korte interview afgenomen aan het einde van een heel weekend lezingen in centrum Zonnewijzer. We hebben hem een aantal vragen gesteld die relevant zijn voor de mensen die zich in dit thema willen verdiepen en zich ertoe willen leren verhouden.

Chemtrails is eigenlijk zo’n onbevatbaar groot thema dat we deze vraag hebben gesteld aan iemand die hier met ziel en zaligheid en letterlijk zijn hele wezen in gedoken is. Dat maakt dat hij in staat is, dit thema met een enorme oordeelloosheid te bespreken.

We hebben de tekst van het interview in het Nederlands vertaald en uitgeschreven, hieronder de vertaling:

Vraag 1: Voor mensen die nieuw zijn op het gebied van chemtrails, hoe kunnen zij dit onderwerp “aanvliegen”? Wat is de beste houding die je aan kunt nemen om hier mee om te gaan?

Harald: Het eerste belangrijke ding is wanneer je je realiseert dat de dingen anders zijn dan je altijd gedacht hebt, probeer eenvoudigweg de waarheid te zoeken en te vinden.Heel veel mensen besluiten in hun comfortzone te blijven zitten: “Dit voelt voor mij oncomfortabel; ik geloof het niet”. Dat leidt tot niets. Dus als je je realiseert dat er iets niet klopt, zorg er dan voor dat je dat gevoel serieus neemt. Integreer het in je wereldbeeld. En  wees erop voorbereid dat dit een grote sprong is. De realiteit waarin we als het ware door het systeem ingesloten zijn, is een grote leugen. De echte realiteit is onbevatbaar. Je moet bereid zijn de sprong te maken om de echte werkelijkheid te ontdekken. Het ‘goede’ aan chemtrails is dat ze overduidelijk zichtbaar zijn, en dat er allerlei leugensystemen zijn die ons willen laten geloven dat we waterdamp zien. De beste manier, als je nog niet overtuigd bent, is om bij een zonsondergang bij een heldere hemel te kijken naar de kant waar de zon staat: aan de kant waar het licht vandaan komt, daar zie je damp. Aan de donkere kant waar je de sterren ziet, zie je gewoon een heldere nacht zonder damp. Dit verschijnsel heet foto-ionisatie. Dit zijn deeltjes die het zonlicht opvangen en dan kleine druppeltjes vormen. Als ze geen licht krijgen, dan vangen ze geen water op, dan verdwijnen ze, worden ze doorzichtig. Je kunt het gewoon zien, als je strepen ziet aan de zonkant, en geen strepen ziet aan de nachtkant, dan weet je dat het foto-ionisatie is en daarmee kun je jezelf overtuigen. Natuurlijke deeltjes doen dit niet, dit is high tech. Als je je realiseert dat er iets kunstmatigs in de lucht te zien is,  kun je gaan ontdekken wat het is. Er zijn twee agenda’s; het militaire domein (raketschilden, het versterken van radar, 3D battlefield monitoring) => dus we hebben de “grote jongens” die oorlogje willen spelen. En als je niet wilt dat de grote jongens dat doen, stop (onverstaanbaar).  En we hebben de inlichtingen gemeenschap die transhumanisme opvoert omdat ze mensen wil laten samengaan met collectieve kunstmatige intelligentie.

Dit laatste is, net als chemtrails, iets wat je moet besluiten niet te willen.

Vraag 2: Je ziet zoveel mensen die boos, gefrustreerd en bang zijn, wanneer ze met dit onderwerp voor langere tijd geconfronteerd worden. Dus die er niet in slagen om zich er op een manier toe te verhouden waardoor ze in hun energie blijven.

Harald: Het draait  allemaal om eigen verantwoordelijkheid, op beide terreinen: als je politici oorlogje ziet spelen, komt dat omdat wij onze stem weggeven. En we accepteren (externe) autoriteit. Als wij volledig onze eigen verantwoordelijkheid leven, dan zijn er geen politici, omdat er dan geen werk meer voor ze te doen is.

Aanvullende vraag: heb je dan concrete tips hiervoor?

Harald: Het is een innerlijk besluit, als jij als menselijk wezen besluit externe autoriteit niet te accepteren, dan begin je met je zelf-verantwoordelijk te gedragen.

Harald weet niet wat er daarna komt, maar hij weet wel wat er bij hemzelf gebeurt als hij dat doet: ik kan dit zelf voorleven, ik accepteer geen externe autoriteit. Als ze komen, dan moeten ze mij in de boeien slaan, dan hebben ze macht over me. Totdat ze dat doen ben ik “kicking and alive”. En iedereen kan dit doen, Het is een innerlijk besluit om niet jouw macht tot het nemen van besluiten uit handen te geven. Dat uit handen geven doen we door te gaan stemmen op dezelfde mensen die ons verneuken. Dit is stupiditeit, dit is domheid en we kunnen er mee stoppen door geen aandacht meer te besteden aan deze stomme spelletjes, maar om zelf verantwoordelijk te zijn in het dagelijks leven, bijv: ze maken allerlei vaccinaties, je kunt ontdekken dat dit puur vergif is, dus vaccineer je kinderen niet. Als ze proberen je uit te leggen dat je je kinderen moet vergiftigen, dan geef je ze gewoon een klap in het gezicht. Dit is zelf-verantwoordelijkheid nemen. Als iemand zou komen met een pistool om op je kind te schieten, zou je niet aarzelen je kind te beschermen. In wezen doen de mensen die vaccineren hetzelfde, in de rug gesteund door “autoriteiten”, accepteer die autoriteit niet!

Vraag 3: Hoe komen we hier uit, hoe krijgen we chemtrails uit onze realiteit, wat is de juiste houding hierin?

Harald: Het antwoord hierop is erg gecompliceerd en dat komt omdat het niet alleen om chemtrails gaat. Het is niet het ene ding dat moet worden afgewezen. Laten we even verder gaan met waar we hiervoor gebleven waren: Chemtrails is het ding dat kwam om ons te laten zien dat alles wat we doen fout is. Het begint met chemtrails, dan kom je erachter dat alles wat je eet rotzooi is, alles wat je aan medicijnen gebruikt rotzooi is, wat we in scholen doen met onze kinderen is “social engineering”.
En hier was de opslagruimte op de GSM vol, dus einde van het opgenomen interview.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *