Belangrijk

Deze pagina beschrijft de intentie van de website en de intentie van de manier waarop we met elkaar samenwerken: liefde, respect en oordeelloosheid (voor zover mogelijk, en zoveel als mogelijk😊 ).

Intentie
Het doel van deze website – we beschreven het ook al op de “Welkom” pagina – is meerledig:

  1. Dat mensen die voor het eerst kennis maken met dit fenomeen, zich kunnen inlezen;
  2. Dat mensen die – in welke mate dan ook – bekend zijn met dit fenomeen, er álles over kunnen terugvinden. Dat de site – als “dedicated chemtrails site” de functie van naslagwerk heeft;
  3. Het verspreiden van het bewustzijn over chemtrails, en over de grotere agenda hierachter, zodat zodanig veel mensen dit gaan zien zodat het “vanzelf” ophoudt;
  4. De energie die chemtrails oproepen – verontwaardiging, boosheid, frustratie, walging etc. – omzetten in positieve energie en daarmee iets doen dat de derde doelstelling dichterbij brengt;
  5. En ook mensen met elkaar verbinden, dat ze hier samen aan kunnen werken;
  6. Dat ze dat doen – mede – vanuit hun eigen waarneming: hun eigen haarmeting, hun eigen regenwater- of bodemmonstermeting, zodat er evidence-based materiaal op de site komt;
  7. Dat mensen op en door deze site geïnspireerd worden in actie te komen, iets te gaan doen – samen.
  8. En wellicht het allerbelangrijkste van de website: dat mensen in een hoge energie komen, in een hoog “trillingsgetal”

Samen
De site staat voor je klaar. Er is een mogelijkheid tot communityvorming (zeg maar – om een beetje te vloeken 😊 – een FB); er is een forum waarop je kunt inspireren en je kunt láten inspireren, sparren en órganiseren. Dus alles staat klaar. Je kunt het zo gebruiken.

Óf je dat doet: dat bepaal jij.

Doen
(volgt)

Verbinding
(volgt)

Communicatie.
Hoe communiceren we naar en met elkaar, zodat we dat voor elkaar krijgen? Hieronder even een stukje communicatie zoals wij dat voor ons zien. Sterker: zoals we graag zien dat er gecommuniceerd wordt.

Wat we willen, is volwassen en integere communicatie. Wat is dat:

  • Volwassen communicatie betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor wat je je zegt en doet. Verantwoordelijkheid nemen: de consequenties van je keuzes bewust accepteren; je weet wat je aan het doen bent;
  • Integere communicatie: de definitie van integriteit is “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Ook wel “walk your talk”. In dat verband is de betekenis van integer communiceren dat, wat je schrijft, een uitdrukking is van wat je bedoelt. Steken onder water is een voorbeeld van niet integere communicatie

Over emoties: die mogen er zijn – per definitie. Boos mag. We willen hier even de rol van emoties, zoals wij die zien,  duidelijk maken. Daarvoor gebruiken we de metafoor van de TL lamp: boosheid kun je zien als de starter van de lamp. Die boosheid zorgt ervoor dat je je licht kunt laten branden, kunt laten schijnen.

De boosheid is de trigger van je handelen, niet de houding van waaruit je handelt.

Forum
Deze site is under construction: dat betekent dat we het wiel lopende de tijd aan het uitvinden zijn. De rollen die mensen op het forum kunnen vervullen, zijn die van “moderator” en “participant”. Iedereen begint als participant: daarmee kun je onderwerpen (“topics”) openen en daaraan deelnemen.

“Verboden het beest te voederen”
Ook al zou er nu niets schadelijks meer in de chemtrails zitten: op het moment dat er gesproeid wordt, worden er veel mensen boos. Klinkt misschien gek, maar alleen al daarmee bereiken “ze” precies wat ze willen bereiken: angst, en daarmee lage trilling. “Het beest” voedt zich met die angst.
Boosheid, frustratie en walging zijn uitingsvormen van angst. Angst is een lage trilling, “angst is alles wat liefde niet is”. Het voedt ‘het beest” ten koste van onze creatieve energie. Op het moment van sproeien zie je dat de FB pagina’s over chemtrails ontploffen, maar het enige dat er gebeurt is dat we elkaar in een lage energie brengen. Er gebeurt in wezen niets wat het probleem oplost; erger: door onze boosheid houden we het in stand.
Dat gaan we hier dus niet doen. 🙂

Trollen (en andere door ons betaalde krachten)
Trollen: dat zijn mensen die de boel in de wielen willen rijden. Internettrollen doen dat omdat ze daarvoor betaald worden (voornamelijk door de overheid of andere corporates), of omdat ze geloven dat wat ze doen, het juiste is.
Of omdat ze gewoon aandacht tekort komen.

(met dank aan gewoonnieuws.nl)

Hoe dan ook: dát die mensen doen wat ze doen, hebben we te accepteren. Alleen niet op deze site. Trollen worden acuut van de site gewieberd.

Belangrijke vraag daarbij: hoe herken je ze dan? In het kort: je ziet een Troll overal op reageren, echter zelden inhoudelijk. De manier van communiceren van de Troll zorgt ervoor dat mensen tegen elkaar uitgespeeld worden. Vaak gebeurt dat heel subtiel. Dé manier om een troll te ontmaskeren: stel inhoudelijke vragen. Daar reageren ze niet op en dan weet jij genoeg. Op deze site is daar een leuk en leerzaam artikel over te lezen.

Daarom hebben we besloten om op deze site alles te modereren wat we toegestuurd krijgen. Modereren: besluiten of we een artikel of forum topic wel of niet op de site plaatsen, mensen uitnodigen om een artikel of blog te plaatsten, artikelen redigeren etc.

Forum (fora)
In het hoofdmenu onder de menuknop “Vragen” hebben we de vragen die we hebben op een rijtje gezet. Per vraag is er in het Forum een “topic” aangemaakt.
In het forum kunnen we per vraag/onderwerp helemaal de diepte ingaan. De kern daarvan geven we zoveel mogelijk weer op de pagina.  Die pagina wordt wel regelmatig – op basis van nieuwe input – ververst.

“Disclaimer”
De initiatiefnemers van ilovechemtrails.org zijn nieuw op dit terrein, dus zoals alles op deze site zijn deze spelregels ook “under construction”.

 

Deze pagina is nog in bewerking

loesje idealen in uitvoering

Reageren is niet mogelijk