Wat zijn chemtrails?

Heel algemeen gaat het over de rechte strepen die men in de lucht kan opmerken.

Het zijn bredere, vollere strepen die zich na enkele minuten beginnen te verspreiden en urenlang zichtbaar blijven

Het is duidelijk een gecoördineerde actie van meerdere vliegtuigen. Deze trekken strepen naast en haaks op elkaar waardoor er een raster gevormd wordt. Dit waaiert uit en vormt een melkachtig nevel, die het zonlicht fel filtert een ander regelmatig gevormd patroon is de X-vorm

De ‘sproeituigen’ vliegen in de regel opmerkelijk lager dan normaal, tussen de 6 en 10 km in lagen waar van nature noch de temperatuur noch de vochtigheid aanwezig is, die nodig is voor condensatie.

Dit is dus essentieel : deze ‘wolken-strepen’ zijn dus niet veroorzaakt door het bevriezen van water(damp), maar door de werking van chemische stoffen, die doelbewust in de atmosfeer gebracht worden.

chemtrail feb 2014 maarssen

chemtrail op de kop

 

 

 

 

 

 

 

CONTRAILS (CONdensation TRAILS, condensatie-sporen) zijn de normale, dunne lijnen van gecondenseerde waterdamp, die een lijnvliegtuig op een hoogte van ongeveer 10.000 meter achter zich laat. Ten gevolge van de vriestemperatuur (- 40° C) en de vochtigheid (+ 70 %)  in deze luchtlaag bevriest de waterdamp in de uitlaatgassen.

Deze contrails verdwijnen na enkele seconden/hooguit een paar minuten.

CHEMTRAILS (chemische sporen) zijn hier duidelijk van te onderscheiden :
het zijn bredere, vollere strepen die zich na enkele minuten beginnen te verspreiden en urenlang zichtbaar blijven.

Dit is dus essentieel : deze ‘wolken-strepen’ zijn dus niet veroorzaakt door het bevriezen van water(damp), maar door de werking van chemische stoffen, die doelbewust in de atmosfeer gebracht worden.

In sommige van de honderden filmpjes , die op internet te zien zijn, merk je duidelijk een vliegtuig dat eerst begint met een contrail, dan de sproeihendel open zet, vervolgens in een reeds bewerkte chemtrailzone komt en dus de hendel afzet en na het verlaten ervan deze opnieuw open zet.

contrail vs chemtrail

 

“Wat zijn dat, chemtrails?” Op die vraag zijn al zo veel antwoorden gegeven, maar als jij een beschrijving hebt die de kern nog beter raakt, of je welke andere aanvliegroute dan ook hebt om deze vraag nog beter te beantwoorden: hier in het Forum kun je je gang gaan.

Reageren is niet mogelijk