Elkaar omhoog brengen

Chemtrails vormen best een heftig thema. Hoe kunnen we elkaar helpen  om  – m.b.t. dit thema én sowieso – goed in onze energie te komen en te blijven? Om het anders uit te drukken: in een hoog trillingsgetal te komen, en ook daar te blijven?

Communicatie.
Hoe communiceren we naar en met elkaar, zodat we dat voor elkaar krijgen? Hieronder even een stukje communicatie zoals wij dat voor ons zien. Sterker: zoals we graag zien dat er gecommuniceerd wordt.

Wat we willen, is volwassen en integere communicatie. Wat is dat:

  • Volwassen communicatie betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor wat je je zegt en doet. Verantwoordelijkheid nemen: de consequenties van je keuzes bewust accepteren; je weet wat je aan het doen bent;
  • Integere communicatie: de definitie van integriteit is “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Ook wel “walk your talk”. In dat verband is de betekenis van integer communiceren dat, wat je schrijft, een uitdrukking is van wat je bedoelt. Steken onder water is een voorbeeld van niet integere communicatie

Over emoties: die mogen er zijn – per definitie. Boos mag. We willen hier even de rol van emoties, zoals wij die zien,  duidelijk maken. Daarvoor gebruiken we de metafoor van de TL lamp: boosheid kun je zien als de starter van de lamp. Die boosheid zorgt ervoor dat je je licht kunt laten branden, kunt laten schijnen.
De boosheid is de trigger van je handelen, niet de houding van waaruit je handelt.

Deze tekst over de manier waarop we communiceren op deze site, staat ook nog een keer op deze pagina. Omdat we dit belangrijk vinden.

 

Ideeën en inspiratie: kun je hier in het Forum kwijt en opdoen.

Reageren is niet mogelijk